Lödige Industries
Wachtwoord
 • June 2015   Aarhus, Dänemark

  Urban Mediaspace Aarhus

  De parkeergarage in de Urban Mediaspace Aarhus moet ruimte bieden aan bijna 1.000 voertuigen en wordt Europa's grootste parkeerinstallatie.
 • February 2012   Bensheim, Hessen, Deutschland

  Hansske Architekten GmbH

  In een bioscoop is de PEGASOS perfect geïntegreerd. De lift transporteert auto‘s voor grote evenementen naar de showroom van de bioscoop en wordt bovendien voor de dagelijkse dingen, zoals catering gebruikt.

 • October 2008   Waltrop, Nordrhein-Westfalen, Deutschland

  Bauko GmbH

  Das Waltrop Projekt unterstreicht mühelos die vorteilhafte Lösung, die unsere Lödige 'Car Lifter Produktlinie' zu bieten hat.

 • September 2007   Berlin, Deutschland

  Carloft @ GmbH

  Met de exclusieve versie van de Traffico® is het mogelijk auto's direct in de woning te parkeren. In Berlin realiseerde Lödige samen met de CarLoft® GmbH een uitzonderlijk wooncomplex, die het hoogste comfort en veiligheid eist.

 • August 2006   Offenbach, Hessen

  Offenbach

  Hyundai in Offenbach presenteert nieuwe modellen op de autoschaarlift CSL-Showroom van Lödige. De bijzonder efficiënte toepassing in dit autobedrijf demonstreert de gebruiksmogelijkheden van CSL-S.

 • March 2002   Berlin, Deutschland

  Berlin

  Nadat Lödige Industries de particuliere installatie tien jaar lang heeft onderhouden, werd een volledige modernisering uitgevoerd. Sindsdien worden auto's in minder dan drie minuten in- en uitgeparkeerd.

 • December 1998   Duderstadt, Niedersachsen, Deutschland

  Otto Bock Healthcare GmbH

  Een grondoppervlakte van 13 bij 35 m met 60 parkeerplaatsen: in een historisch vakwerkhuis in Duderstadt in Niedersachsen combineert het parkeersysteem bijzonder compact parkeren met comfort.

 • Kopenhagen, Dänemark

  Realdania Byg A/S - Bryghusprojekt BLOX

  Lödige levert hiervoor de sleutelklare, volautomatische parkeergarage met een capaciteit van 316 parkeerplaatsen onder het gebouw.