Lödige Industries
Wachtwoord

Parkeeroplossingen - Ruimtebesparend en veilig parkeren

Park and hide van Lödige: de nieuwe parkeervrijheid

Bespaar ruimte door auto's te parkeren met het park and hide principe van Lödige. Volgens de stand der techniek ontwikkelen, realiseren en moderniseren wij transport- en parkeeroplossingen voor 1 tot meer dan 1000 auto's. Onze talrijke productvarianten zijn individueel aanpasbaar en kunnen perfect in nieuwe of bestaande gebouwen worden geïntegreerd.

Met grondige vakkennis en de modernste technologieën creëren wij ruimte om veilig en comfortabel te parkeren. De eenvoudige bediening en de enorme betrouwbaarheid onderscheiden onze installaties. Wij hechten veel waarde aan de integratie van uw individuele wensen en ontwikkelen samen met u oplossingen voor binnen- en buitensystemen.

Overzicht van onze productgroepen voor parkeeroplossingen


MAGUS
De auto schaarlift "MAGUS" is een ruimtebesparende oplossing geschikt voor één of twee auto's. Het systeem komt het sterkst overeen met een ingebouwd, openlucht, lift platform. Het voertuig wordt ondergronds geparkeerd, hierdoor blijft de overkoepelende ruimte geheel intact.

AUTOLIFTEN
Onze producten zijn ook een perfecte oplossing voor het transport over meerdere verdiepingen. Men kan kiezen tussen een autolift "PEGASOS" met uiterst geringe installatie afmetingen en de "TRAFFICO®" met uiterst gebruiksvriendelijke toepassingen. 

CAR PARK SYSTEM
Het volledig automatische parkeersysteem van Lödige Industries is gebaseerd op de nieuwste technologieën en zorgt voor efficiënt, veilig en ruimtebesparend parkeren voor meerdere voertuigen en is ook geschikt voor openbaar gebruik. 

 

Overtuig u zelf van onze producten: