Lödige Industries
Wachtwoord

Autoliften - meer mogelijkheden zonder inrit

Op een ruimtebesparende manier van het ene naar het andere niveau

De Autolift reeks biedt een enorme keuze aan oplossingen voor verticaal transport van auto's. Dure in- en opritten, die veel ruimte in beslag nemen, worden door Autoliften overbodig.

Met de verschillende producten en opties zijn flexibele aanpassingen mogelijk en kunnen voertuigen over twee tot meer dan 15 verdiepingen worden getransporteerd. Onze Autoliften zijn zowel voor kleine transporthoogten vanaf 1 meter als voor hoogteverschillen van meer dan 100 meter geschikt. Indien nodig kan begeleiding door personen mogelijk worden gemaakt.

De cabine kan op verschillende manieren worden uitgerust. Verder bieden wij opties zoals poorten, stoplichtsystemen en aanpassingen aan de bestaande architectuur.

Overzicht van onze Autoliften producten

PEGASOS is een zeer efficiënte en speciaal voor het heffen van auto's ontworpen 2-koloms lift.

TRAFFICO® is een autolift met een gedeeltelijk gesloten cabine in een liftschacht. De cabinebekleding kan naar wens worden aangepast. Tijdens het transport kunnen personen comfortabel in de auto blijven zitten.

CARRICO is een autolift met gesloten cabine zonder personentransport. De cabinebekleding en liftdeuren kunnen uit onze opties worden gekozen.

Wij helpen u graag bij uw ontwerp.

Hier vindt u een overzicht van de producten van de Autoliften serie: